SGKdan öğrencilere bilgilendirme çalışması

SGKdan öğrencilere bilgilendirme çalışması -SGK Suşehri Şube Müdürlüğü, kurumun çalışmaları hakkında öğrencileri bilgilendirdi


SİVAS (A.A) - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Suşehri Şube Müdürlüğü, kurumun çalışmaları hakkında ilkokul öğrencilerini bilgilendirdi.
     Suşehri Hürriyet ve Kemalpaşa ilkokullarının öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında, Sosyal Güvenlik Eğitim Semineri başlığı altında SGK Başkanlığı tarafından hazırlanan kitap öğrencilere dağıtıldı.
     Programda, öğrenciler Güven ve Yarışçı Çocuklar isimli çizgi filmi izledi. Yaklaşık 20 dakika süren çizgi filmden sonra konuşan Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral, Sosyal Güvenlik Kurumunun önemine dikkati çekti.
     Demiral, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından siz değerli çocuklarımızı bilgilendirmek ve sosyal güvenliğin önemini göstermek amacıyla, öğrencilerimizin anlayacağı şekilde güzel bir çizgi film hazırlanmış. Ayrıca bu çizgi filmi anlatan bir hikaye kitabı gönderilmiştir. Tüm öğrencilerimizin bu konuyu önemle okumasının ve anne-babalarına anlatmasının faydalı olacağı düşüncesindeyim diye konuştu.
     SGK Suşehri Şube Müdürü Duran Yazıbaşı ise Evinize gittiğinizde anne ve babanıza sosyal güvencesi olup olmadığını sorun. Şayet sosyal güvencesi yoksa babalarınızdan mutlaka kendilerini Sosyal Güvenlik Kurumuna kayıt ettirmelerini isteyin dedi.
     Programı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Naci Kuru ve öğretmenler de izledi.
    
     Muhabir: Faruk Kara
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber SGKdan öğrencilere bilgilendirme çalışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER