SGK Malatya İl Müdürlüğünün internet sitesi

SGK Malatya İl Müdürlüğünün internet sitesi hizmete girdi


MALATYA (A.A) - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Malatya İl Müdürlüğünün internet adresinin hizmete girdiği bildirildi.
     SGK İl Müdürü Mustafa Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, kurumlarında vatandaş odaklı birtakım değişiklikler yapıldığını belirtti. Kurumun internet sitesinin hizmete girmesiyle vatandaşlara sosyal güvenlikle ilgili istedikleri tüm bilgi ve belgelere ulaşabilme imkanı sağladıklarını vurgulayan Yılmaz, vatandaşların bu sayede kuruma gelmeden 7 gün 24 saat internet sitesinden pek çok hizmet hakkında bilgi alabileceğini kaydetti.
     E-SGK uygulamalarıyla tescil kaydı tespiti, emekli aylık bilgisi ve kesintileri, hizmet bilgileri, provizyon sorgulama ve Genel Sağlık Sigortası tescil sorgulama gibi işlemler yapılabildiğini belirten Yılmaz, ayrıca vatandaşların online işlemler menüsündeki iletişim formunu doldurarak önerileri iletebileceklerini aktardı.
     Yılmaz, Bizler burada vatandaşlarımızın daha hızlı, adil ve kaliteli hizmet almaları için varız. Vatandaşlarımız için kurumumuz giriş katını yeniden dizayn ederek hizmete açtık. En çok ziyaret edilen birimlerimizi ön plana çıkarttık. Paydaşlarımız almış oldukları hizmetten memnun oldukları zaman bizler de mutlu oluyoruz. Vatandaş memnuniyeti bizim vazgeçilmezimizdir ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber SGK Malatya İl Müdürlüğünün internet sitesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER