Siirt Belediyesinin yeni hizmet binasının temeli

Siirt Belediyesinin yeni hizmet binasının temeli atıldı


SİİRT (A.A) - Siirt Belediyesinin yeni hizmet binasının temeli törenle atıldı.
     İş adamı Fadıl Akgündüz tarafından yaptırılacak olan belediye hizmet binasının temel atma töreninde konuşan Belediye Başkanı Selim Sadak, var olan imkanlarla Siirt halkına katılımcı, demokratik, ekolojik ve şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla hizmet verdiklerini anlattı.
     İmkanların yetmediği hizmetler için iş adamlarından destek beklediklerini kaydeden Sadak, Göreve geldiğimiz ilk günlerde eksik olan bir itfaiye aracı konusunu basın yoluyla halkla paylaştık. Bunu duyan iş adamı Fadıl Akgündüz, bir itfaiye aracı gönderdi. Akgündüz ayrıca 3 katı idari ve 4 katı hizmet birimlerinden oluşacak olan yeni hizmet binasının yapımını da üstlendiğini bildirdi. Kendisine teşekkür ederiz dedi.
     Yeni hizmet binasının önümüzdeki yıl ağustos ayında tamamlanacağını ifade eden Sadak, inşaat tamamlanana kadar kiralık binada hizmet vereceklerini söyledi.
     Bazı iş adamlarının kente yatırım yapmamalarını da eleştiren Sadak, bu iş adamlarının Siirti dedelerinin mezarlarının kentte olması nedeniyle hatırladığını, bu mezarların bakımının da belediye tarafından yapıldığını kaydetti.
     Sadak, iş adamlarına Siirte yatırım yapmaları yönünde çağrıda bulundu.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen / İbrahim Yakut
     Yayıncı: Şengül Oymak
<< Önceki Haber Siirt Belediyesinin yeni hizmet binasının temeli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER