Siirt Emniyet Müdürlüğünde devir teslim

Siirt Emniyet Müdürlüğünde devir teslim


SİİRT (A.A) - Siirt Emniyet Müdürlüğünde görev devir teslimi yapıldı.
     Siirt Kültür Merkezinde yapılan devir teslim töreninde, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğüne atanan Recep Güven, görevi yeni atanan Mutlu Ekizoğluna devretti.
     Vali Ahmet Aydın, burada yaptığı konuşmada, Güvenin projeleri ve başarılarıyla Diyarbakıra renk katacağını belirtti.
     Ekizoğlu ile İstanbulda görev yaptığı sırada birlikte çalışma fırsatı bulduğunu aktaran Aydın, kaderin kendilerini Siirtte tekrar buluşturduğunu belirtti.
     Güven de kente hizmet etmekten dolayı büyük onur duyduğunu kaydetti.
     Çok başarılı bir kadroyla çalıştığını vurgulayan Güven, Bana bir kadro kur deselerdi, bu kadar güzel kadro seçemezdim. Başarılar sadece kadronun başarısı olamaz. Siirt halkı da attığımız her adımda bize destek verdi. Basın da gereken desteği sundu. Benden sonra Siirt güvenlik anlamında çağ atlayacaktır. Buna inanıyorum. Ekizoğluna başarı diliyorum diye konuştu.
     Ekizoğlu da Recep Güven ile daha önce birlikte çalıştıklarını, Güvenin kendisi için bir ağabey olduğunu söyledi.
     Daha önce görev yaptıkları bölgede, mutlu günler geçirdiklerini ifade eden Ekizoğlu, İnşallah onun bana bıraktığı vizyonu ve misyonu yürütmeye, projelerini devam ettirmeye çalışacağım. Siirt ilinde görev yapacağım süre içerisinde hoşgörü, iyi niyet, şefkat ve insan haklarına saygılı olarak güvenlik boyutunda ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazırız ifadelerini kullandı.
     Öte yandan Siirtlilerle vedalaşan Güven, zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı.
     Törene, 3. Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, AK Parti Milletvekili Osman Ören, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar da katıldı.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen / Sema Kaplan
     Yayıncı: Şengül Oymak
<< Önceki Haber Siirt Emniyet Müdürlüğünde devir teslim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER