Siirt Emniyet Müdürü Ekizoğlu:

Siirt Emniyet Müdürü Ekizoğlu: Gençlerimiz için akademi kuruyoruz


SİİRT (A.A) - Siirt Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu, gençler için akademi kuracaklarını söyledi.
     Ekizoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce 0-6 yaş grubu çocukların barındığı çocuk yuvası binasının kendilerine tahsis edildiğini, binada yapacakları çalışmalarla daha çok genç ve çocuğa ulaşabileceklerini belirtti.
     Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün de binaya taşınacağını ifade eden Ekizoğlu, amaçlarının daha çok çocuk ve gençlere ulaşıp, onları kötü alışkanlıklardan ve kişilerden koruyarak aile ve ülkeye yararlı birey olmalarını sağlamak olduğunu bildirdi.
     Binayı çocuk ve gençlerin yararlanacağı çeşitli sosyal ve kültürel aktivitelere katılabilecekleri bir akademiye dönüştürmek istediklerini anlatan Ekizoğlu, şöyle konuştu:
     Gençlerimiz için akademi kuruyoruz. Projemiz hazır, çalışmalar başladı. Çocuk ve gençlerimize hitap edecek her türlü donatı yer alacak. Sinema ve bilgisayar salonları, oyun ve spor alanları, çok amaçlı spor salonu, kütüphane, mutfak, dinlenme alanları ile ilçe ve köylerden gelecek olan gençlerimiz için de uyku alanları yer alacak. Hatta binanın ortasında kalan küçük bir bahçeye de dev bir akvaryum kurmayı planlıyoruz. Aynı anda bin kişi Siirt Akademisi adı altında faaliyet gösterecek olan bu merkezimizden yararlanma imkanı bulacaktır. Amacımız çocuk ve gençlerimizin daha iyi yetişmelerini, eğitim ve öğrenimlerine katkıda bulunmak, onların çeşitli beceriler kazanmasını sağlamak ve kötü etki ve alışkanlıklardan korumaktır. Bu merkezimiz, bu açıdan çok yararlı olacaktır.
     Ekizoğlu, binada düzenleme ve onarım çalışmalarına başlandığını ve en kısa bir zamanda faaliyete geçeceğini aktardı.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen / Nurten Aslan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Siirt Emniyet Müdürü Ekizoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER