Siirt Milli Eğitim Müdürü Suay:

Siirt Milli Eğitim Müdürü Suay: Bütün okullarımız eğitim ve öğretim yılının ikinci yarısına hazır hale getirildi


SİİRT (A.A) - Siirt Milli Eğitim Müdürü M. Fethi Suay, bütün okulların eğitim ve öğretim yılının ikinci yarısına hazır hale getirildiğini bildirdi.
     Suay, yarı yıl tatilinde ilk dönemin değerlendirmesini okul yöneticileri ile yaptıklarını, ikinci devre için ise gerekli önlemleri aldıklarını söyledi.
     İlk dönemin başarılı geçtiğini, eğitimde kalitenin daha da yükselmesi için sürekli bir çaba içinde olduklarını belirten Suay, şöyle konuştu:
     İlk yarının değerlendirmesini okul yöneticilerimizle yaptık. Görülen ufak tefek aksaklıkların giderilmesini sağladık. Okullarımızın boya badana gibi fiziki durumları gözden geçirildi ve acil olan yerler boyandı. Küçük onarımlar gerçekleştirildi. Bütün okullarımız eğitim ve öğretim yılının ikinci yarısına hazır hale getirildi. Okul yöneticilerinden özellikle önemli sınavların, bu yarının sonunda yapıldığını göz önünde bulundurarak daha özverili ve daha güzel çalışmalar yapmalarını istedik.
     Son birkaç yıldan bu yana Siirtin merkezi sistem sınavlarında elde ettiği başarıyı daha da ileriye götürmek için ise daha çok çalışmamız gerektiğini anlattık. Bu yıl ilimizde 3 bin 856 öğretmen, 96 bin 500 öğrenciye hizmet verecek. Okulsuz öğretmenimiz yok. Eş durumundan tayin isteyen 200 kadar öğretmenden boşalacak yerlere de eğitim fakültesi veya dört yıllık fakülte mezunlarına görev vererek dolduracağız. Kesinlikle hiç bir okulumuz öğretmensiz kalmayacaktır.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen / Meral Özdemir
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Siirt Milli Eğitim Müdürü Suay: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER