Siirt Valisi Çolaktan yaralı askerlere ziyaret

Siirt Valisi Çolaktan yaralı askerlere ziyaret -Vali Çolak: -Bölünmez bütünlüğümüzü, birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi bozmaya yönelik hain saldırılar asla başarılı olamayacak


SİİRT (A.A) - Siirt Valisi Musa Çolak, Eruh ilçesinde teröristlerle girdikleri çatışmada yaralanan iki askeri tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.
     Çolak, 3. Komanda Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, İl Emniyet Müdürü Recep Güven, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ünal Ödemiş ile 7 Mayısta Bilgili köyü kuzey bölgesinde terör örgütüne yönelik operasyonlarda çıkan çatışmada yaralanan ve Siirt Asker Hastanesinde tedavi altına alınan Piyade Teğmen Özgür Candemir ve Piyade Uzman Çavuş Hakan Kayayı ziyaret ederek, bir süre görüştü.
     Çolak, yaptığı açıklamada, yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığını ve genel durumları iyi olduğununu söyledi.
     Ziyarette, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahinin selam ve geçmiş olsun dileklerini de ilettiğini belirten Çolak, şöyle dedi:
     En kısa sürede tekrar eski sağlıklarına kavuşacaklarını ümit ediyorum. Yaralılarımızın tedavi sürecinin devam ediyor. Daha donanımlı bir üst hastaneye sevkine uzman hekimlerimiz tarafından karar verildi. En kısa sürede Gataya ambulans uçakla sevkleri yapılacak. Masum vatandaşlarımıza, kahraman güvenlik güçlerimize yapılan hain saldırıları, bir kez daha nefretle, şiddetle kınıyorum. Ülkesiyle, milletiyle bölünmez bütünlüğümüzü, birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi bozmaya yönelik, hain saldırılar asla başarılı olamayacaktır. Bölücü terörü şiddetle, nefretle kınıyorum. Bunların insanlığından dahi şüphe ediyorum. Devletimiz güçlüdür, terörist faaliyetlerin üstesinden gelecek güçteyiz ve kararlıyız. Buradan bir kez daha aziz şehitlerimizi rahmetle şükranla anıyor, kahraman gazilerimize de Allahtan acil şifalar diliyorum.
     (MER-NİL-MUR)
<< Önceki Haber Siirt Valisi Çolaktan yaralı askerlere ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER