Silifke Taşucu MYO tercih ediliyor

Silifke Taşucu MYO tercih ediliyor


MERSİN (A.A) - Selçuk Üniversitesi Silifke Taşucu Meslek Yüksekokulunun 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında yüzde 95 doluluk oranıyla en çok tercih edilen okullar arasında olduğunu bildirildi.
     Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Halis Oğuz, yaptığı yazılı açıklamada, okulun Akdenizin kıyısında 20 yıldır eğitim verdiğini kaydetti.
     Turizm programları başta olmak toplam sekiz programda geçen yıl yüzde 95 doluluk oranıyla Türkiye-nin her bölgesinden öğrencilerin tercih edip eğitim gördüğü okulun yeni eğitim öğretim döneminde de tercih edileceğini ümit ettiklerini ifade eden Oğuz, Yüksekokulumuz açıldığı günden itibaren gerek program gerekse nitelik olarak büyüyerek şu anda 7 bölüm, 8 program 31 akademik ve 16 idari personel ve bin 300 öğrencisi ile üniversitemizin yüksekokulları içinde en gelişmiş okullardan biri durumuna gelmiştir. Okulumuz bir marka olma yönünde de hızla ilerlemektedir. Silifke Taşucu MYO, yakınında Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne bağlı beş yıldızlı yurdun bulunduğu ve ülkemizin barınma probleminin olmadığı ender yüksekokullardan biridir. Bu yıl da ülkemizin her bölgesinden öğrencilerimizin okulumuzu tercih etmesini ve bu güzel ortamda eğitim görmesini bekliyoruz dedi.
    
     Muhabir:Hüseyin Haskan
     Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Silifke Taşucu MYO tercih ediliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER