Simavdaki Bir Oyuncak Bin Tebessüm kampanyası

Simavdaki Bir Oyuncak Bin Tebessüm kampanyası -Belediye Başkanı Karahan, hastanede düzenlenen kampanyaya bir koli oyuncak bağışladı


KÜTAHYA (A.A) - Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, Doç. Dr. İsmail Karakuyu Simav Devlet Hastanesinde yatan çocuklar için başlatılan Bir Oyuncak Bin Tebessüm kampanyasına bir koli oyuncak bağışladı.
     Hastaneyi ziyaret eden Karahana bilgi veren Başhekim Dr. Mesut Karaca, Moral Terapistleri Grubu tarafından 30 Ocakta başlatılan kampanyada toplanacak oyuncakların, hastanede yatan çocuklara psikolojik destek sağlanması amacıyla kullanılacağını bildirdi.
     Daha sonra Oyuncak Odasına geçen Karahan, yanında getirdiği bir koli oyuncağı, Dr. Karacaya teslim etti.
     Karahan, burada yaptığı açıklamada, çocukların hastanelerden korkmaması ve gülerek mutlu bir şekilde tedavi olmaya gelmesi için Türkiyede ilk kez Kütahya hastanelerinde örnek uygulama başladıklarını söyledi.
     Kampanyanın Kütahyadaki ilk uygulamasının, Simavda yapıldığını dile getiren Karahan, şöyle konuştu:
     Simav zaten hep ilklerin başarıldığı bir ilçedir. Dolayısıyla bu konuda da bir ilke daha imza atmış olduk. Uygulamamız, Türkiyeye örnek oldu. Çeşitli illerden hastaneyi telefonla arayan sağlık görevlileri, uygulama hakkında bilgi alıyor. Belediye olarak bir miktar oyuncak hediye edip kampanyaya katıldık. Bağışladığımız oyuncaklar, terapistlerimizin yakın ilgisiyle hasta çocuklarımızın yüzlerinde bir tebessüm oluşturursa bu bizim için en büyük mutluluk olur.
    
     Muhabir: Zekeriya Türkel / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Simavdaki Bir Oyuncak Bin Tebessüm kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER