Sinan Şamil Sam, Malatyalı boksörleri izledi

Sinan Şamil Sam, Malatyalı boksörleri izledi


MALATYA (A.A) - Karaciğer yetmezliği nedeniyle Malatya Turgut Özal Tıp Merkezinde tedavi gören ünlü boksör Sinan Şamil Sam, Malatyada Türkiye Boks Şampiyonasına hazırlanan sporcuları izledi.
     WBC Dünya Kıtalararası Ağır Sıklet Boks Şampiyonu unvanına sahip olan ve elde ettiği başarılarla Boğazın Boğası olarak adlandırılan Sinan Şamil Sam, Esenlik Belediye Spor Kulübünde gerçekleştirilen hazırlık maçını takip ederek, sporcuların performansını antrenörlerle değerlendirdi.
     Turgut Özal Spor Kulübü Başkanı ve Malatya Bölge Antrenörü Aziz Bayduz, Türkiye Şampiyonası öncesi hazırlık ve dostluk maçı yapmak istediklerini belirterek, ünlü boksör Samı da davet ettiklerini söyledi.
     Esenlik Belediye Spor Kulübü ile Turgut Özal Boks Kulübü arasında gerçekleştirilen dostluk maçını izlemeye gelen Samın kendilerini onurlandırdığını ifade eden Bayduz, Sporcularımızın durumunu görmek için buraya geldi. Kendisinin burada olması ve hazırlıkları izlemesi sporcularımız açısından müthiş bir motivasyon olacaktır dedi.
    
     Muhabir: Ensar Özdemir / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sinan Şamil Sam, Malatyalı boksörleri izledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER