Sinop Sosyal Güvenlik İl Müdürü Yılmaz:

Sinop Sosyal Güvenlik İl Müdürü Yılmaz: -Boyabat Sosyal Güvenlik Merkezinin işlevselliği önümüzdeki sürede daha artırılacak


SİNOP (A.A) - Sinop Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mustafa Yılmaz, Boyabat Sosyal Güvenlik Merkezinin işlevselliğinin gelecek süreçte daha artırılacağını söyledi.
     Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iş yeri dosyalarının Boyabata ağustos ayında devir işlemi gerçekleştirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:
     Artık Durağan ve Saraydüzü ilçeleri ile işverenlerimiz merkeze gelmeden işlemlerini Boyabat Sosyal Güvenlik Merkezinde sonuçlandırabiliyor. Kasım 2012 itibarıyla yol ve zaruri giderler ve şahsa bağlı fatura ödemeleri de bu merkezimizden yapılmaya başlandı. Aralık 2012 tarihi itibarıyla ise 4/a ve /4b sigortalılarımızın tescil, terk ve yeniden sigortalılıkları Boyabat merkezimizde yapılmaya başlanacak. Bir takım işin yerinde sonuçlandırılması ile hizmeti sigortalı ve işverenlerimizin ayağına götürmüş olacağız. Böylece Boyabat Sosyal Güvenlik Merkezinin işlevselliği önümüzdeki sürede daha artırılacak.
    
     Muhabir: Halit Gümüş / Mustafa Çavuş
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Sinop Sosyal Güvenlik İl Müdürü Yılmaz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER