Şirinceye henüz beklenen ilgi yok

Şirinceye henüz beklenen ilgi yok -Maya takvimine göre bugün kopacak kıyametten etkilenmeyeceği inanışı nedeniyle ilgi odağı haline gelen Şirincede henüz beklenen ziyaretçi sayısına ulaşılamadı -Şirince köyü daha çok basın mensupla


İZMİR (A.A) - Kıyamet senaryoları ile ilgi odağı haline gelen Şirincede henüz beklenen ziyaretçi sayısına ulaşılamazken, köyde gün canlı yayınlarla başladı.
     Çok sayıda canlı yayın aracının mekan tuttuğu Şirincede birçok televizyon kanalı sabah yayınlarında İzmirin Selçuk ilçesine bağlı Şirince Köyüne canlı yayınla bağlandı. Basın kuruluşlarının görevlendirdiği muhabirler sabahın ilk ışıklarıyla birlikte köydeki son durumla ilgili bilgi aktardı.
     Çok sayıda basın mensubunun akın ettiği köyde Selçuk Belediyesi tarafından Basın İletişim Merkezi kuruldu. Belediyenin habercilere hizmet için bir restoranın içine kurduğu merkez, haber, görüntü ve fotoğraf geçmeye çalışan gazetecilere kolaylık sağlıyor.
    
     - Beklenen hareketlilik henüz yok -
    
     Beklenen ziyaretçi sayısına henüz ulaşılamayan köyde, sabahın erken saatlerinde çok sayıda basın mensubunun olduğu gözleniyor. Şirince esnafı açısından ise tahmin edilen hareketlilik henüz başlamadı. Beklediğini bulamayan ve erken saatlerden itibaren tezgahlarını ve dükkanlarını açan esnaf, ilerleyen saatlerle ilgili ziyaretçi sayısının artacağı umudunu koruyor.
     Maya takvimine göre, bu yıl 21 Aralıkta kıyamet kopacağı, kıyametten İzmirin Şirince köyünün etkilenmeyeceğine yönelik inanış nedeniyle köyde çok sayıda kişinin geleceği öngürülüyordu.
    
     Muhabir: Gökmen Şireci / Mustafa Yıldırım
     Yayıncı: Osman Kurt
<< Önceki Haber Şirinceye henüz beklenen ilgi yok Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER