Şırnakta halı saha istinat duvarının çökmesi

Şırnakta halı saha istinat duvarının çökmesi -Olayda hayatını kaybedenlerden öğretmen Mahmut Koçyiğitin cenazesi Tarsus ilçesinde toprağa verildi


MERSİN (A.A) - Şırnakta halı saha istinat duvarının çökmesi sonucu hayatını kaybeden öğretmen Mahmut Koçyiğitin cenazesi, Tarsus ilçesinde toprağa verildi.
     Mahmut Koçyiğitin (26) Şırnaktan getirilerek Tarsus Devlet Hastanesi morguna konulan cenazesi, daha sonra yakınları tarafından alınarak Tarsus Şehir Mezarlığına götürüldü.
     Öğretmen Koçyiğitin cenazesi, kılınan namazın ardından defnedildi.
     Cenaze törenine Koçyiğitin ailesi ve yakınları ile Kaymakam Orhan Şefik Güldibi, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir ve vatandaşlar katıldı.
     Mahmut Koçyiğitin (26), Diyarbakır Çermik nüfusuna kayıtlı olduğu ve Silopi ilçesinde öğretmen olarak görev yaptığı bildirildi. Koçyiğitin Şırnaka, kentteki bir rehabilitasyon merkezinde öğretmenlik yaptığı belirtilen ve olayda yaralanan amcası Can Koçyiğiti ziyarete gittiği öğrenildi.
     28 Ocakta Şırnaktaki halı sahanın kenarında bulunan istinat duvarının çökmesi sonucu 7 kişi hayatını kaybetmiş, 3 kişi de yaralanmıştı.
    
     Muhabir: Ahmet Can Erdoğan / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Şırnakta halı saha istinat duvarının çökmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER