Şırnak Havaalanının yapımı sürüyor

Şırnak Havaalanının yapımı sürüyor -AK Parti Şırnak Milletvekili Dindar, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akmaz ve TSO Başkanı Geliş, yapımı süren havalanında incelemede bulundu


ŞIRNAK (A.A) - AK Parti Şırnak Milletvekili Emin Dindar, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akmaz ve Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Osman Geliş, yapımı süren havalanında incelemede bulundu.
     Dindar, yapımı süren havaalanını incelemeleri sırasında yaptığı açıklamada, bu hizmetleri sunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğana saygılarını sunduğunu, halka hizmetin güzel olduğunu söyledi.
     Havaalanı pistinin 3 bin metre uzunluğunda, 60 metre genişliğinde olacağını kaydeden Dindar, Haziran ayının sonlarına doğru Allah nasip ederse havaalanı hizmete girecek. Başbakan Erdoğanın katılımıyla açılışını yapacağız diye konuştu.
     Rektör Prof. Dr. Akmaz da havaalanının hizmete girmesiyle özelikle İstanbuldaki öğretim üyelerinin günü birlik ders için gelebileceğini belirtti.
     Geliş ise ulaşımın olamadığı bir yerde gelişimin olamayacağını, havaalanının bir an önce hizmete girmesini istediklerini bildirdi.
    
     Muhabir: Cafer Balık / Nurten Aslan
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber Şırnak Havaalanının yapımı sürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER