Sitelerin pazar sorunu mercek altında

Sitelerin pazar sorunu mercek altında


ANKARA (A.A) - Sitelerde yaşanan pazar ve pazarlama sorununa çözüm arayan meslek odaları, KOSGEB ile Ankara Kalkınma Ajansının katılımıyla toplantı düzenledi.
     Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odasından yapılan yazılı açıklamada, meslek odaları olarak, sitelerin pazar ve pazarlama sorununa çözüm bulmak, sitelerin marka değerini artırmak amacıyla çalışma başlatıldığı belirtildi.
     Bu çalışma kapsamında hazırlanan Siteler logolu damla etiketlerin, Sitelerdeki mobilya üreticilerine dağıtıldığı ve konunun değerlendirilmesi için Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Asım Balcı ve KOSGEB Başkan Yardımcısı Hüseyin Tüysüzün katılımıyla bir toplantı düzenlendiği kaydedildi.
     Açıklamaya göre, KOSGEB Başkan Yardımcısı Hüseyin Tüysüz, Sitelerin ekonomik yönden gelişimi için ilgili kurum tarafından sağlanabilecek kredi ve destekler hakkında bilgi verdiği ve siteler esnafını girişimciliğe davet etti.
     Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Asım Balcı, Sitelerden gelen her türlü talep ve beklentiyi değerlendirmeye aldıklarını, Sitelerin pazar ve pazarlama sorununun çözümü konusunda yapılacak çalışmaları da destekleyeceklerini ifade etti.
     Meslek Odaları adına bir açıklama yapan Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanı Hüseyin Taklacı da birlik içinde olmanın ve birlikte hareket etmenin önemine dikkati çekerek, Siteler markası altında yapılan üretimin pazarlanması gerektiğini belirtti.
     Taklacı, sitelerin pazarlama ve satış sorunun çözümü için hiçbir fedakarlıktan kaçmayacaklarını anlattı.
    
     Muhabir: Yıldız Aktaş
     Yayıncı: Ziver Büyüktaş
<< Önceki Haber Sitelerin pazar sorunu mercek altında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER