Sivasta 2 günlük bebek yakılarak öldürüldü

Sivasta 2 günlük bebek yakılarak öldürüldü -Divriği ilçesinde yeni doğan bebeği önce fare zehiri içirip ardından benzin döküp yakarak öldürdüğü ileri sürülen babayla eşi gözaltına alındı


SİVAS (A.A) - Sivasın Divriği ilçesinde 2 günlük bebek, benzin dökülüp yakılarak öldürüldü.
     Beştepe mevkisinde yakılmış bir erkek bebek cesedi gören çoban, jandarmaya haber verdi. Jandarma ekiplerinin yaptıkları kontrolde, bebeğin benzin dökülerek yakıldığı belirlendi.
     Ceset, incelemelerin ardından otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.
     Çobanın verdiği bilgiler doğrultusunda, şüpheli kamyon şoförü M.Ö. (31), bir halı sahada maç izlediği sırada yakalandı. M.Önün eşi ev hanımı T.Ö. (23) de gözaltına alındı.
     Şüpheliler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. M.Ö. ve T.Önün Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Onur Altınışıka ifade verdiği öğrenildi.
     M.Önün ifadesinde, 1 yaşında kızlarının bulunduğunu ve ikinci çocuğu istemediklerini dile getirdiği belirtildi.
     Cinayeti itiraf eden şüphelinin, önceki gün Sivasta dünyaya gelen bebeği ilçeye götürdükleri sırada fare zehiri içirdiğini anlattığı kaydedildi. Şüphelinin, bebeğin ölmemesi üzerine, eşi T.Öyü eve bırakıp Beştepe mevkisine geldiğini ve bebeği üzerine benzin dökerek yaktığını beyan ettiği bildirildi.
     T.Önün de ilk 6 ay eşinden ve yakınlarından gizlediği hamileliğinin ortaya çıkmasından sonra kürtaj yaptırmak istediklerini ancak yasal sınır aşıldığından bunu gerçekleştiremediğini söylediği öğrenildi.
     Bebeğini düşürmek için kendisini yerden yere attığını, yüksek yerlerden atladığını ve ağır yük taşıdığını dile getiren T.Önün, bunu başaramadığını kaydettiği belirtildi.
     Çiftten ve bebekten alınan DNA örneklerinin inceleneceği bildirildi.
    
     Muhabir: Mücahit Koç
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Sivasta 2 günlük bebek yakılarak öldürüldü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER