Sivasta yürütülen çalışmalar

Sivasta yürütülen çalışmalar -Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz başkanlığında koordinasyon toplantısı yapıldı


SİVAS (A.A) - Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz başkanlığında, Sivasta yürütülen çalışmalarla ilgili koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.
     Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Sivastaki yatırımlar, devam eden projeler ve 2013 yılı hedefleriyle ilgili, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz başkanlığında yapılan toplantılar devam ediyor.
     Bakanlıktaki toplantıya, Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, AK Parti Sivas Milletvekilleri Mesude Nursuna Memecan, Hilmi Bilgin ve Ali Turan, eski Sivas Valisi ve Bakanlık Müşaviri Hasan Canpolat, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım katıldı.
     Toplantıda, Sivasın kalkınma yatırımlarından daha fazla pay alabilmesi ve 2023 yılı İl Stratejik Planında da belirtildiği gibi Kültür ve bilim merkezi, üreten, yaşam kalitesinin arttığı, İç Anadolu Bölgesinin cazibe merkezi olan Selçuklu şehri Sivası ortaya çıkarmak için yapılması gerekenler ve alınması gereken tedbirler masaya yatırıldı.
     Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, bu tür toplantıların, ildeki sorunların topyekun masaya yatırılarak çözüm üretme noktasında önemli faydalar sağlayacağını belirterek, toplantıların düzenli aralıklarla yapılacağını kaydetti.
     Sivasın sorunlarıyla ilgili, DSİ Genel Müdürlüğü, İller Bankası, Karayolları Genel Müdürlüğü, TCDD ve TÜDEMSAŞtan üst düzey yöneticilerin katıldığı koordinasyon toplantısı yapılmıştı. Ankaradaki Sivas toplantılarının üçüncü etabının, Sivastaki il müdürleriyle devam edeceği bildirildi.
    
     Muhabir: Ahmet Ekici
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Sivasta yürütülen çalışmalar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER