Sivas Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde

Sivas Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde bilgilendirme toplantısı düzenlendi


SİVAS (A.A) - Sivas Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde, Sivas Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri uzman doktor İbrahim Ethem Özsoy tarafından bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
     Özsoy, toplantıda yaptığı konuşmada, Sivas İli Kamu Hastaneleri Birliğinin 2 Kasımda kurulduğunu anımsatarak, birlik bünyesinde toplam 11 sağlık tesisinin bulunduğunu belirtti. Birliğe bağlı hastanelerdeki yönetim kadrosu hakkında bilgi veren Özsoy, Kamu Hastaneler Birliğinin 48 yönetici personelle sözleşme imzaladığını kaydetti.
     Özsoy, Yöneticilerimizin görev süresi sözleşme gereği 2 yıl olup, bu süre 2 yıl daha uzatılabileceği gibi sözleşme süresi içerisinde çeşitli kriterlere göre yapılacak değerlendirmeler sonucu daha erken de sona erebilecektir. Kriterlerin hepsi de başarıya endekslidir dedi.
     Genel sekreter Özsoy, amaçlarının vatandaşa daha iyi hizmet vermek olduğunu belirterek, Kamu Hastaneler Birliğiyle, kamu hastane kaynaklarının israfa ve atıl kapasiteye yol açmadan sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesinin ve geliştirilmesinin amaçlandığını ifade etti.
     Hastanelerin en hızlı ve en iyi şekilde hizmet vermesi amacıyla çalışmalar yürütüldüğünü dile getiren Özsoy, birliğin geçici olarak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin 3. katında hizmet vereceğini duyurdu.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sivas Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER