Sivas Gençlik Derneği girişimcilik eğitimi verecek

Sivas Gençlik Derneği girişimcilik eğitimi verecek


SİVAS (A.A) - Sivas Gençlik Derneği, KOSGEB işbirliğiyle 60 kişiye girişimcilik eğitimi ve sertifikası verecek.
     Sivas Gençlik Derneği Başkanı Murat Toraman, yaptığı yazılı açıklamada, KOSGEB Müdürlüğü ile aralarında imzalanan protokol neticesinde 60 kişiye eğitim verileceğini, bu eğitimlerin AK Parti Sivas İl Başkanlığının konferans salonunda yapılacağını söyledi.
     5 Kasımda başlayacak girişimcilik eğitimlerin 22 Kasımda sona ereceğini belirten Toraman, eğitimi bitiren kursiyerlerin hazırlayacakları projelerin KOSGEBden onaylanması halinde 30 bin liraya kadar hibe ve 70 bin liraya kadar da iki yıl ödemesiz 4 yıl vadeli yatırım kredisi alabileceklerini belirtti.
     Toraman, kursa katılmak isteyen ve iş fikri olan girişimcilerin, 3 Kasım Cumartesi günü mesai bitimine kadar kimlik fotokopileriyle AK Parti Sivas Gençlik Kolları Başkanlığına başvurmalarını istedi. Başvuruların komisyon huzurunda değerlendirildikten sonra kursiyerlerin listesinin açıklanacağını ifade eden Toraman, KOSGEB ile düzenleyecekleri girişimcilik kursunda, kendilerine eğitim materyali ile diğer giderleri karşılama hususunda yardımcı olan AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru ve AK Parti teşkilatına teşekkür etti.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Sivas Gençlik Derneği girişimcilik eğitimi verecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER