Sivas İl Koordinasyon Kurulunun 3. dönem

Sivas İl Koordinasyon Kurulunun 3. dönem toplantısı


SİVAS (A.A) - Sivas İl Koordinasyon Kurulunun 3. dönem toplantısı yapıldı.
     Vali Ali Kolat, İl Genel Meclis Salonunda düzenlenen toplantının açılışında yaptığı konuşmada, koordinasyon kurulu toplantılarının yılda 4 defa yapıldığını belirtti.
     Kolat, toplantıların Ocak, Nisan ve Ekim aylarında yapıldığını, bu toplantılarda yatırımların ve sosyo-ekonomik gelişmelerin izlendiğini, koordinasyonu ve yerel bölgesel kalkınma bakımından değerlendirmelerinin yapıldığını söyledi. Temmuz ayında yapılan toplantılarda ise gelecek yıl yapılması planlanan tedbirlerin ve yatırım tekliflerinin değerlendirildiğini belirten Kolat, bu değerlendirmelerin de Valilik görüşüne bağlanarak teklif haline getirileceğini söyledi.
     Kolat, Özellikle yatırımcı dairelerin tekliflerini de gündeme taşımalarını istiyoruz. Şu anda 2012 yatırımları itibarıyla 31 yatırımcı kuruluş bulunmaktadır. Toplam proje sayısı bin 495 civarındadır, bunlar devam eden projeler. Tabi 2013 yılı için de tekliflerinizi ve değerlendirmelerinizi birlikte gerçekleştireceğiz dedi.
     Daha sonra yatırımcı kuruluşların yetkilileri, 2011 ve 2012 yılında gerçekleştirdikleri projelerle, 2013 yılında teklif edecekleri projelerin sunumunu yaptı.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Sivas İl Koordinasyon Kurulunun 3. dönem Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER