Sivassporun Gerede kampındaki çalışmaları sürüyor

Sivassporun Gerede kampındaki çalışmaları sürüyor -Yardımcı antrenör Albayrak: Çalışmalarımız devam ediyor. Şu an teknik kadromuzla birlikte yaklaşık 40 kişi olarak burada, kampımıza devam ediyoruz


BOLU (A.A) - Sivasspor yardımcı antrenörü Bülent Albayrak, Çalışmalarımız devam ediyor. Şu an teknik kadromuzla birlikte yaklaşık 40 kişi olarak burada, kampımıza devam ediyoruz dedi.
     Gerededeki bir otelde kampa giren Sivasspor, kampın altıncı gününde kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Teknik direktör yardımcısı Albayrak, takımın çalışmalara devam ettiğini ve kampın yoğun bir tempoda ilerlediğini belirtti.
     Futbolcuların, sabahın erken saatlerinde uyanarak antrenmana hazırlandığını ve saat 11.00de antrenman için sahada hazır olduklarını ifade eden Albayrak, Çalışmalarımız devam ediyor. Günde iki antrenman yapıyoruz. Yarın, kampımıza yeni katılacak oyuncularımız olabilir. Şu an teknik kadromuzla birlikte yaklaşık 40 kişi olarak burada, kampımıza devam ediyoruz diye konuştu.
     Kampa katılacak oyuncuların gelmesiyle birlikte daha iyi bir kamp dönemine gireceklerini kaydeden Albayrak, şunları söyledi:
     Yarın ve daha sonra kampımıza katılacak oyuncularımız var ve onlarında kampa katılması ile birlikte kampımızın daha iyi ve yoğun olacağını tahmin ediyoruz. Kalabalık bir ekibiz ve bundan güç alıyoruz. Oyuncularımız da yeni sezona hazır olabilmek için verdiğimiz görevleri yerine getiriyor. Kondisyon ağırlıklı çalışıyoruz. Gruplar haline maçlar yapıyoruz.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Sivassporun Gerede kampındaki çalışmaları sürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER