Sivasspor, evinde 3 maç sonra kaybetti

Sivasspor, evinde 3 maç sonra kaybetti -Ligde Beşiktaşa 1-0 yenilen Sivasspor, evinde 3 maç sonra sahadan mağlubiyetle ayrıldı -Kırmızı-beyazlı ekip, Beşiktaşa karşı ligdeki 7. mağlubiyetini aldı


SİVAS (A.A) - Spor Toto Süper Ligde Beşiktaşa 1-0 yenilen Sivasspor, evinde 3 maç sonra sahadan mağlubiyetle ayrıldı.
     Beşiktaş maçı öncesinde ligde iç sahada yaptığı son 3 maçı kaybetmeyen Sivasspor, 67. dakikada Uğur Kavukun kırmızı kart görmesiyle son bölümde 10 kişi mücadele ettiği maçta, siyah-beyazlılara 1-0 yenilerek seriyi sürdüremedi.
     Sahasında en son ligin 15. haftasında 8 Aralık 2012de Galatasaraya 3-1 mağlup olan Sivasspor, bu yenilginin ardından evinde oynadığı 3 lig maçında 2 galibiyet, 1 beraberlik elde etmişti.
     Sanica Boru Elazığsporu 3-1le geçen Yiğidolar, Gaziantepspor ile golsüz berabere kaldıktan sonra Trabzonsporu 2-0 yenmeyi başarmıştı.
    
     -Yiğidolar, evindeki 3. yenilgisini aldı-
    
     Beşiktaş maçı öncesi evinde yaptığı 11 karşılaşmanın 5inden galibiyet, 4ünden beraberlik, 2sinden de mağlubiyetle ayrılan Sivasspor, siyah-beyazlılara kaybederek, iç sahadaki 3üncü yenilgisini aldı.
     Yiğidolar, bu sezon evinde Akhisar Belediyespor ve Galatasaraya boyun eğmişti. Sivas 4 Eylül Stadında 4 büyük takımdan Trabzonsporu yenip, Fenerbahçe ile golsüz berabere kalan kırmızı-beyazlılar, Galatasarayın ardından Beşiktaşa da yenildi.
     Sivasspor, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde Beşiktaşa karşı 3. mağlubiyetini aldı. Çalımbay döneminde Beşiktaş ile ligde 6 maç yapan Sivasspor, bu maçlardan 2sini kazandı, 1inde ise rakibiyle berabere kaldı.
    
     -Beşiktaşa karşı ligdeki 7. mağlubiyet-
    
     Beşiktaş ile ligdeki 16. randevusuna çıkan Sivasspor, rakibine karşı 7. mağlubiyetini aldı. Beşiktaşı 5 kez mağlup eden Sivasspor, rakibiyle 4 maçta da berabere kaldı. Beşiktaş, Sivasspora karşı deplasmandaki 5. galibiyetine imza attı.
    
     -Yine 1-0 bitti-
    
     Rekabette geride kalan 1. lig maçından hiçbiri golsüz bitmedi. 16 maçtan 7si, 1-0lık skorla sona erdi. Bu 7 maçın 6sında deplasman takımları güldü. Sivasspor 4, Beşiktaş ise 3 kez 1-0lık skorla sahadan galip ayrıldı.
    
     -Yiğidolar, son 2 haftayı puansız kapattı-
    
     Ligin 20. haftasında Fenerbahçeyi deplasmanda 2-1 ve 21. haftada Trabzonsporu iç sahada 2-0 yenerek dikkatleri üzerine çeken Sivasspor, geçen hafta Kasımpaşaya deplasmanda, bu hafta da sahasında Beşiktaşa 1-0lık skorlarla mağlup olarak, son 2 maçını puansız kapattı.
    
     Muhabir: Ahmet Ekici / Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Sivasspor, evinde 3 maç sonra kaybetti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER