Siverek Sivil İnisiyatif heyeti, Diyarbakırda

Siverek Sivil İnisiyatif heyeti, Diyarbakırda


ŞANLIURFA (A.A) - Siverek Sivil İnisiyatif heyeti, ilçede kurulması planlanan Meslek Yüksek Okulu (MYO) bölümleri için Diyarbakırda temaslarda bulundu.
     Heyetten yapılan açıklamaya göre, ilçedeki 40 sivil toplum kuruluşundan oluşan heyet, Yatılı İlköğretim Bölge Okulunun Harran Üniversitesi Siverek MYOya tahsisi, Dicle Üniversitesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı ve Yüksek Öğretim Kurumu Genel Kurul Üyesi Prof. Dr. Mehmet Emin Yılmazı makamında ziyaret ederek destek istedi.
     Heyet sözcüsü SİVİL-DER Başkanı Muzaffer Bayram yaptıkları çalışmaları hakkında bilgi verip, Amacımız 1994 yılda kurulmuş olan ve Endüstri Meslek Lisesinin eklenti binasına sıkışmış olan Meslek Yüksek Okuluna daha uygun bir bina bulmak olduğunu söyledi.
     Prof. Dr. Yılmazda ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bir Siverekli olarak, bu girişiminizi desteklediğimi bilmenizi isterim. Siverekte fakültenin kurulması Siverekin cehresini değiştirecektir. Siverekte fakültenin kurulması benimde bir hayalimdir şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Şükrü Dolaş / Eşber Ayaydın
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Siverek Sivil İnisiyatif heyeti, Diyarbakırda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER