Sivil Savunma Günü

Sivil Savunma Günü -AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Altunbaş: Sivil savunmaya verilen önem, insana verilen değerin göstergelerindendir.


TRABZON (A.A) - AK Parti Trabzon Merke İlçe Başkanı Temel Altunbaş, sivil savunmaya verilen önemin, insana verilen değerin göstergelerinden olduğunu bildirdi.
     Altunbaş, Sivil Savunma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, çeşitli felaketler ve doğal afetlerle umulmadık bir anda karşı karşıya kalınabildiğini belirterek, şöyle devam etti:
     Öyle ki milletimiz günümüzde ve geçmişte bu gibi bir çok olaya tanıklık etmiş ve bazen hiç istenmedik kayıplar vermişizdir. Her türlü olumsuzluğa karşı hazırlıklı olmak için gerekli tedbirleri almak ve yeterli ölçüde eğitimli ve teknik donanıma sahip sivil savunma ekipleri oluşturmanın milletimiz, memleketimiz ve geleceğimizin güvenliği açısından son derece önemli olduğunu vurgulamak isterim. Bu tarz çalışmalarda devletimizin ilgili kurumlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının ve gönüllü halkımızın da önemi çok büyüktür.
     Bu işin gönüllülük esasına dayalı bir iş olduğunu vurgulayan Altunbaş, şunları kaydetti:
     Sivil savunmaya verilen önem, insana verilen değerin göstergelerindendir. Bu hassasiyetle konu ile ilgili olarak, vatandaşlarımızın gerek kendi çabaları sayesinde gerekse ilgili kurumların yapacağı bilgilendirme çalışmalarının çok faydalı olacağı inancındayım. Bu zorlu ve bir o kadar da onurlu faaliyetin içinde yer alan herkesi, Sivil Savunma Günü vesilesiyle yürekten tebrik ediyorum.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Sivil Savunma Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER