SMMMOda sosyal güvenlik uzmanlığı eğitimi

SMMMOda sosyal güvenlik uzmanlığı eğitimi


KONYA (A.A) - Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) ile İŞ-KUR tarafından düzenlenen sosyal güvenlik uzmanlığı eğitim kursu, sona erdi.
     Konya SMMM Odası Başkanı İsmail Turan, yaptığı açıklamada, İŞ-KUR ile birlikte istihdam garantili eğitim kurslarına devam ettiklerini söyledi.
     Konyadaki işsizlik oranını azaltma ve iş bulmada zorluk yaşayan gençlere meslek kazandırma amacında olduklarını ifade eden Turan, sosyal güvenlik uzmanlığı kursunun başarıyla sona erdiğini belirtti.
     Sosyal Güvenlik Uygulamalarının, Yasal Bildirimleri de kapsayan geniş bir alan olma özelliğine sahip olduğunu dile getiren Turan, şunları kaydetti:
     Sosyal güvenlikle ilgili eğitim almamış, alanında bilgi eksiği olan personeller, iş yerlerinin telafi edilemez noktalara gelmesine ve altından kalkması zor cezalar almasına sebep olabilmektedir. Sosyal Güvenliğin tek bir çatı altında toplanmasından sonra ise ülkemizde artık Sosyal Güvenlik Uzmanlarına ihtiyaç hızla artmaktadır. Sosyal güvenlik eğitimini almış nitelikli personel çalıştırmak isteyen iş yerleri Odamıza başvurarak eğitimini tamamlamış olan kursiyerlerimizi istihdam edebilirler.
    
     Muhabir: Muhammed Boztepe
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber SMMMOda sosyal güvenlik uzmanlığı eğitimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER