Son sahuru araç kuyruğunda yaptılar

Son sahuru araç kuyruğunda yaptılar -Eceabatta ramazan davulcusu, son sahurda tokmağını iskelede feribot bekleyen tatilciler için vurdu


ÇANAKKALE (A.A) - Eceabatın ramazan davulcusu, son sahurda tokmağını, iskelede araç kuyruğunda geçiren tatilciler için vurdu.
     Ramazan Bayramı tatili için Çanakkale güzergahını kullanan tatilciler, feribot iskeleleri önünde uzun kuyruk oluşturdu.
     Bu nedenle sahur vaktine kuyrukta giren vatandaşların bir kısmı sahurlarını araçlarının dışında bekleme yerlerinde, bazıları da ailece araçlarının içerisinde yaptı.
     Eceabatta ramazan ayında davulculuk yapan 22 yaşındaki Çoşkun Karabacakta, tokmağını bu ramazanda son kez tatilciler için vurdu. Genç davulcu araçların yanından gelerek, tatilcilere sahur vaktinin geldiğini hatırlattı.
     İstanbuldan gelen ve Ayvalıka gideceklerini ifade eden Ahmet Demircioğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada yaklaşık bir saattir iskelede beklediklerini söyledi.
     Ramazan olması nedeniyle yanlarına bazı yiyecekler aldıklarını belirten Demircioğlu, Sahurumuzu burada yapmak zorunda kaldık dedi.
     Sahurunu ailece araçlarının içerisinde yapan ve Ayvalık yönüne giden Mükremin Çendek de sahura, feribot kuyruğunda denk geldiklerini bildirdi.
     İftarı İstanbulda, sahuru ise feribot kuyruğunda yaptıklarını belirten Çendek, son iftarı ise Altınovada yapacaklarını kaydetti.
     Kuyruktan beklemekten sıkılan vatandaşların yanı sıra kuyruğu fırsata çeviren mısır satıcıları ise bugünleri iple çektiklerini dile getirdi.
     Böyle günlerde tam gün mesai yaptıklarını belirten satıcılar, satışların çok iyi olduğunu ifade etti.
    
     Muhabir : Bülent Ersöz/Fikriye Susam Uyar/Harun Kaymaz
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Son sahuru araç kuyruğunda yaptılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER