Sonhaber Gazetesinin 19. Kuruluş yıl dönümü

Sonhaber Gazetesinin 19. Kuruluş yıl dönümü -Trakya Gazeteciler Derneği Genel Sekreteri Cinokur: Sonhaber Gazetesi, doğru, tarafsız bir şekilde yayın hayatını sürdürerek Edirne halkının güvenirliğini ve saygınlığını kazanmıştır


EDİRNE (A.A) - Trakya Gazeteciler Derneği Genel Sekreteri Rahmi Cinokur, Sonhaber Gazetesinin 19. kuruluş yıl dönümünü kutladı.
     Cinokur, yaptığı yazılı açıklama, 21 Aralık 1994 yılında kurulan ve bu güne kadar kesintisiz yayın yapan, Sonhaber Gazetesinin Edirne ve ülkenin önemli değerlerinden biri olduğunu belirtti.
     Sonhaber Gazetesinin 19. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Cinokur, şunları kaydetti:
     Edirnemizin ve ülkemizin en önemli değerlerinden biri olan Sonhaber Gazetesi, kentimizin en eski 5 gazetesinden biridir. Sahipliğini Sonhaber Gazetecilik Limited Şirketi adına Ali Soydan, Yazı işleri Müdürlüğünü Orhan Doğanın yaptığı Sonhaber Gazetesi, doğru, tarafsız bir şekilde yayın hayatını sürdürerek Edirne halkının güvenirliğini ve saygınlığını kazanmıştır. Bu önemli hizmeti yerine getiren Sonhaber Gazetesinin 19. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.
    
     Muhabir: Hakan Şahin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Sonhaber Gazetesinin 19. Kuruluş yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER