Sorgun Belediyesi Ostimspor maçına iki otobüs

Sorgun Belediyesi Ostimspor maçına iki otobüs taraftar götürecek


YOZGAT (A.A) - Sorgun Belediyesi, Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden Sorgun Belediyesporun pazar günü oynanacağı Ostimspor maçına iki otobüs taraftar götürecek.
     Belediye Başkanı Şimşek, yaptığı açıklamada, iki hafta önce taraftarların MKE Kırıkkale maçına otobüs kaldırılmasını istediklerini hatırlatarak, ellerinde olmayan bazı nedenlerden dolayı taraftarın bu isteğini yerine getiremediklerini söyledi.
     Taraftara Ostimspor maçına otobüs götüreceğine dair söz verdiğini anlatan Şimşek Şimdi bu sözümü yerine getireceğim ve pazar günü Ankara deplasmanına iki otobüs kaldıracağım dedi.
     Sorgun büyük bir ilçe. Üç yıldır da Bölgesel Amatör Ligde mücadele ediyor. Artık bir üst lige çıkmasının zamanı geldi. Biz belediye olarak buna hazırız. Taraftarımız, kulüp yöneticilerimiz, teknik kadromuz, oyuncularımız da hazırdır. Şimdi ilk hedefimiz önümüzdeki Ostim maçını kazanmak olmalıdır. Ben futbolcularımıza güveniyorum. Eminim Ankaradan üç puanla dönen taraf biz olacağız dedi.
     Başkan Şimşek, Ankaraya gidecek olan taraftarlardan, küfürsüz bir şekilde sadece takımlarını destekleyen tezahüratlarla maçı izlemelerini istedi.
    
     Muhabir: Şahin Özmen / Özcan Güney
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Sorgun Belediyesi Ostimspor maçına iki otobüs Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER