Siirt Valisi Aydın evlerinde yangın çıkan

Siirt Valisi Aydın evlerinde yangın çıkan aileye sahip çıktı


SİİRT (A.A) - Siirt Valisi Ahmet Aydın, evlerinde yangın çıkan Toprak ailesini ziyaret ederek, çeşitli yardımlarda bulundu.
     Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Çakmak Mahallesinde oturan ve evlerinde çıkan yangın sonucu büyük maddi zarara uğrayan Toprak ailesini ziyaret eden Vali Aydın, baba Zeki Toprak ve ailenin diğer bireyleriyle görüştü.
     Toprak ailesine gıda, giysi ve para yardımında bulunan Vali Aydın, aileye sahip çıkılacağını, ilk etapta Vandan Toprak ailesinin yaşamlarını daha iyi idame edebilmeleri amacıyla bir adet konteynır verileceğini belirtti.
     Mağdur ailelerin sahipsiz bırakılmayacağını kaydeden Vali Aydın, Bu ailemizin yaşadığı olaylar, aile bireylerini de olumsuz yönde etkilemiş. Ayrıca oturdukları konut kullanılamayacak durumda, acil ihtiyaçlarını giderilmesi için nakdi ve ayni yardımda bulunacağız diye konuştu.
     Devletin sıcak yüzünü, hoşgörüsünü, halka hissettirmenin ve vatandaşların dertleriyle dertlenmenin, asli görevleri arasında olduğunu belirten Vali Aydın, aileye bir konut yapılması için girişimde bulunacaklarını bildirdi.
     Zeki Toprak da evlerinde yaşanan yangınlar sonucu eşyalarının yandığını anlatarak, Elbiselerimiz, yataklarımız, her şeyimiz yandı. Olayı Valimize ilettik. Bizlere ayni ve nakdi yardımlarda bulundu. İlk etapta bir konteynır sözü aldık. Vakfın yaptığı rutin yardımlardan da yararlanıyoruz. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin dedi.
    
     Muhabir: Zekeriye Güneş / Nurten Aslan
     Yayıncı: Şengül Oymak
<< Önceki Haber Siirt Valisi Aydın evlerinde yangın çıkan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER