Sorgun MYOnun kaba inşaatı tamamlandı

Sorgun MYOnun kaba inşaatı tamamlandı


YOZGAT (A.A) - AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Bozok Üniversitesi Sorgun Meslek Yüksek Okulunun kaba inşaatının tamamlandığını, eksikler için ihale düzenleyeceğini bildirdi.
     Başer, yaptığı açıklamada, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ile birlikte, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçarı ziyaret ederek Sorguna yaptırılmakta olan meslek yüksek okulu inşaatı hakkında bilgi aldıklarını söyledi.
     Sorguna Fakülte Kurma Vakfı tarafından yaptırılmakta olan meslek yüksek okulunun kaba inşaatının tamamlanarak Bozok Üniversitesine devredildiğini belirten Başer, şunları kaydetti:
     Sorgun konumu ve nüfusu bakımından Yozgatın en önemli ve en büyük ilçesidir. Sorguna yapılması planlanan meslek yüksek okulu inşaatının bugüne dek tamamlanmaması bazı sorunlardan kaynaklandı. Biz Yozgat milletvekilleri olarak sürekli sorunun takipçisi olduk. Bugün de Sorgun Belediye Başkanımız Ahmet Şimşek ile rektörümüzü ziyaret ettik, son durum hakkında bilgi aldık. Tüm çalışmalar tamamlanmış. Okulun tüm eksikleri saptanmış ve bu eksiklerin tamamlanması için 20 Şubata kadar ihaleye çıkılacak. Ayrıca önümüzdeki eğitim öğretim yılında da okulun en az bir bölümü, öğrenci alımı için kılavuza girmiş olacak.
    
     Muhabir: Şahin Özmen
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Sorgun MYOnun kaba inşaatı tamamlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER