Sosyal Güvenlik Haftası

Sosyal Güvenlik Haftası -SGK Isparta İl Müdürü Bayram: -"Vatandaş odaklı hizmetlerimiz ve hizmet standartlarımız her geçen gün daha da artmaktadır "


ISPARTA (A.A) - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Isparta İl Müdürü Mehmet Bayram, SGKnın vatandaş odaklı hizmet ve hizmet standartlarının her geçen gün daha da arttığını bildirdi.
     Bayram, Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla düzenlediği basın toplantısında, SGKnın vatandaşlara sağladığı hizmetlerin daha etkin ve kaliteli olması için sürekli yenilenme ve gelişim ile günlük hayatta daha çok hissedildiğini belirtti.
     Özellikle son 5 yıl içerisinde kurumsal örgütlenme açısından büyük mesafeler katedildiğini vurgulayan Bayram, "Vatandaş odaklı hizmetlerimizle ve hizmet standartlarımız her geçen gün daha da artmaktadır. Teknolojiyi etkin biçimde kullanan, hızlı ve doğru karar veren, merkezde ve taşrada kurumsal kapasitesi güçlenmiş bir Kurum oluşturma çabamız devam etmektedir" diye konuştu.
     Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Ispartada düzenlenecek etkinlikler hakkında bilgi de veren Bayram, Ispartada 2012de kuruma en fazla prim ödeyen ilk 10 işverene ve kurumdan maaş almakta olan en yaşlı emekliye ödül verileceğini bildirdi.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Leyla Ataman Koyuncuoğlu
<< Önceki Haber Sosyal Güvenlik Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER