Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri


KONYA (A.A) - SGK Konya İl Müdürü Cem Dinç, hedeflerinin Konyaya daha iyi bir hizmet binası kazandırmak olduğunu söyledi.
     Dinç, Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, sosyal güvenlik bilincinin yaygınlaştırılması için 13-19 Mayıs tarihlerini Sosyal Güvenlik Haftası olarak kutladıklarını belirtti.
     Özellikle çocuklarda sosyal güvenlik bilincini yaygınlaştırmayı hedeflediklerini ifade eden Dinç, "Bu hafta bu yönde çeşitli etkinlikler ve tiyatro gösterileri düzenleyeceğiz. Ayrıca ilkokul ve ortaokullarda Güven ve Yarışçı Çocuklar hikaye kitabı dağıtacağız" dedi.
     Tüm vatandaşlara ve kurumlara hizmet verdiklerini anlatan Dinç, "Hizmet binalarının modern ve yeni olması bizim için önemlidir. Hedefimiz Konyaya daha iyi bir hizmet binası kazandırmak. Karatay ilçesinde de bir hizmet binası açmak istiyoruz" diye konuştu.
     Konyanın bütün ilçelerinde hizmet binası açmayı planladıklarını vurgulayan Dinç, Beyşehir, Ereğli ve Cihanbeylideki hizmet binalarının en geç bir ay içinde açılacağını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Abdullah Doğan
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER