Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup -Tokatspor Teknik Direktörü Sözeri: -Kalan iki maçımızı da kazanıp Diyarbakırsporun puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Ligde kalan takım olmak istiyoruz


TOKAT (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatsporun teknik direktörü Erkan Sözeri, kalan 2 maçlarını da kazanıp Diyarbakırsporun puan kaybetmesini bekleyeceklerini söyledi.
     Sözeri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta maç yapmadıklarını anımsatarak, ligin 33. haftasında ise 13 Mayıs Pazar günü Konya Torku Şekersporu konuk edeceklerini belirtti.
     Bu maçın hazırlıklarına başladıklarını ifade eden Sözeri, Moralli şekilde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Konya Torku Şekerspor maçına bütün taraftarlarımızı davet ediyorum. Bu maça gelerek bizi 90 dakika boyunca desteklesinler diye konuştu.
     Ligin bitimine iki hafta kaldığını dile getiren Sözeri, şöyle konuştu:
     Planlarımızı kalan iki maçı da kazanmak üzerine yaptık. Önceliğimiz Konya Torku Şekerspor maçını kayıpsız atlatmak. Kalan iki maçımızı da kazanıp Diyarbakırsporun puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Ligde kalan takım olmak istiyoruz, kalacağımıza da inanıyorum.
     (EKT-ÖND-CC)
<< Önceki Haber Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER