Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Yeni Malatyaspor, ilk etap kamp çalışmalarını yaptığı antrenmanla tamamladı


MALATYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, ilk etap kamp çalışmalarını yaptığı antrenmanla tamamladı.
     Pınarbaşı Tesislerinde gerçekleşen antrenmanda futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından performans testine tabi tutuldu. Orta saha oyuncusu Mustafa Cevahir, idmanda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, takımda iyi bir ortamın olduğunu belirtti.
     Kadroda tecrübeli oyuncuların bulunduğunu ifade eden Cevahir, ilk etabın, daha çok ikinci etap kamp çalışmalarının temelini oluşturmaya yönelik antrenmanlarla geçtiğini söyledi.
     Ağır tempoda ama faydalı bir kamp çalışması yaptıklarını dile getiren Cevahir, Yeni gelen arkadaşlarımızla kısa sürede kaynaştık. Bu sene güzel bir birliktelik olacak. İnşallah her şey iyi olur. Uyum süreci illaki vardır ama futbolun dili bir. Sonuçta hepimiz yılladır futbol oynuyoruz. Uyum noktasında çok sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum diye konuştu.
     Geçen sezon beyaz grubun çekişmeli geçtiğini ifade eden Cevahir, Sezon başında plan ve programını iyi yapan, arkadaşlığını ve dostluğunu üst seviyede tutan, zorluklara göğüs geren, nefesi yeten ipi göğüsleyecektir dedi.
     Orta saha oyuncusu Hacı Mustafa Karabulut da ilk etap kamp çalışmalarının verimli geçtiğini söyledi. Karabulut, takımda uyum sürecini çabuk atlattıklarını belirterek, Uyum sürecini ilk kez bu kadar kısa sürede atlatan bir takım gördüm ifadelerini kullandı.
     Lige en iyi şekilde hazırlandıklarını belirten Karabulut, gerek taraftar gerek yöneticiler gerekse oyuncular olarak belli bir amaçları bulunduğunu ifade ederek, Amacımız şampiyonluk. Tabii ki ilk 5te olmak önemli ama her takım başlangıçta şampiyonluğu hedefler. Biz de onun için kurulduk. Öyle de olacak dedi.
     Yeni Malatyaspor, ikinci etap kamp çalışmalarını Ankara Kızılcahamamda sürdürecek.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER