CHP Kocaeli Milletvekili Kaplan:

CHP Kocaeli Milletvekili Kaplan: -Yeni CHP derken, partimizin eski değerlerinden vazgeçtiği anlamını kimse çıkarmasın


GİRESUN (A.A) - CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Yeni CHP derken, partimizin eski değerlerinden vazgeçtiği anlamını kimse çıkarmasın dedi.
     Bir yakınını ziyaret etmek için Giresuna gelen Kaplan, CHP Giresun İl Başkanı Eşref Karaibrahimin, parti binasında düzenlediği basın toplantısına katıldı.
     Kaplan, burada yaptığı konuşmada, CHPnin 34. Olağan Kurultayının partileri için bir dönüm noktası, demokrasi ve değişim kurultayı olduğunu söyledi.
     Kendi partilerinde uygulamaya koyulan yüzde 33lük cinsiyet kotasının ve yüzde 10luk gençlik kotasının Türkiyenin siyasal yapısının tamamen değişmesinde büyük etken olacağına inandığını ifade eden Kaplan, Neden inanıyorum derseniz, nüfusunun yüzde 50sinin kadın olduğu bir toplumda kadının yeteri kadar temsil edilmemesi bir eksikliktir. Kurultay bu eksikliğin giderilme noktasında çok büyük bir değişim süreci. Şunun altını tekrar çizmek istiyorum. Yeni CHP derken, partimizin eski değerlerinden vazgeçtiği anlamını kimse çıkarmasın. CHP demokratik sosyal hukuk devletinin vazgeçilmezlerini asla ve asla bir tarafa bırakmış değil dedi.
     CHP Giresun İl Başkanı Karaibrahim ise AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürkün doğalgazın şehir içi dağıtımını Giresun Belediyesinin engellediği yönündeki açıklamalarını kanıtlaması gerektiğini belirterek, şunları kaydetti:
     Doğalgazın şehir içi dağıtımını Giresun Belediyesinin engellediği kadar acayip bir şey yoktur. Öztürkün Atapark Projesiyle ilgili de bir açıklaması olmuş. Kendisine bir daha söylüyorum biz Giresuna meydan yapıyoruz. Alpaslan Caddesinin trafiğe kapatıldığını eleştirmiş. Altta toplama yol var, ayrıca başka projeler de var. Atapark Projesi bitince güzel olacak diye şimdiden eleştirmeye başladılar. Biz Ordu-Giresun Havaalanı Projesini takdir ettik. Onlar da bir defa güzel olanı takdir etsin.
    
     Muhabir: Gülizar Şenel
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber CHP Kocaeli Milletvekili Kaplan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER