Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Giresunspor Teknik Direktörü Penbe: Giresunpsor formasını hak eden, forma için mücadele edecek oyuncular bulup, onlarla yola devam edeceğiz


GİRESUN (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Giresunsporun teknik direktörü Ergün Penbe, Giresunspor formasını hak eden, forma için mücadele edecek oyuncular bulup, onlarla yola devam edeceğiz dedi.
     Penbe, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, dün kendi sahalarında Pendikspora 1-0 mağlup olduklarını hatırlattı.
     Hedeflerinin 4 maçta 9 puan olduğunu, ancak bunu tutturamadıklarını belirten Penbe, Bazı futbolcular giydikleri formanın anlamını ve kıymetini bilmiyor. Giresunspor formasını hak eden, forma için mücadele edecek oyuncular bulup, onlarla yola devam edeceğiz. Devre arası yaklaşıyor. Transfer sezonunda kulüp başkanımızla konuşup, bazı mevkilere futbolcu alacağız diye konuştu.
     Penbe, Giresunsporun puan kaybına tahammülü kalmadığını vurgulayarak, seyircinin iyi futbol ve iyi sonuç görmek isteğini anımsattı.
     Başarı için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Penbe, şöyle konuştu:
     Biz bu oyuncu grubunu canlandırmaya çalıştık ama demek ki başaramadık. Takımda kalıp kalmayacağını herkesin kendi performansı belirleyecek. Görevimizin zor olacağını biliyorduk. Zor görevi başarmak için buraya geldik. Bu futbolculara baktığınız zaman geçmişte iyi işler yapmış oyuncu grubundan oluşuyor ama geçmiş bizi şu anda ilgilendirmiyor. Gelecekte ne yapacakları bizi ilgilendiriyor. Başarı için taşın altına elimizi koymamız gerekiyor. Gerekeni yapacağız.
    
     Muhabir: Veysel Kara / İlyas Gün
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER