Spor Toto 2.Lig

Spor Toto 2.Lig -Tarsus İdmanyurdunda Kulüp Başkanı İsmail Akdağcık: İlk etap hazırlık kampımızda sıcak havaya rağmen futbolcuların göstermiş olduğu çalışma azmi, arzulu ve istekli olmaları bizleri fazlasıyla memnun etmiştir


MERSİN (A.A) - Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Tarsus İdmanyurdunda kulüp başkanı ismail Akdağcık,İlk etap hazırlık kampımızda sıcak havaya rağmen futbolcuların göstermiş olduğu çalışma azmi, arzulu ve istekli olmaları bizleri fazlasıyla memnun etmiştir.dedi.
     Akdağcık, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, ilk etap hazırlık kampının bugün sabah yapılan antrenman ile sona erdiğini belirterek, 4 Ağustosta Kartepede 14 günlük kamp döneminin başlayacağını kaydetti.
     Kamp kadrosunun 26 kişiden oluştuğunu ifade eden Akdağcık, şöyle devam etti:
     Futbolcuların göstermiş olduğu çalışma azmi, arzulu ve istekli olmaları fazlasıyla memnun etmiştir. 14 günlük kar tepe kampı başlayacaktır. Şu anda belirlediğimiz kamp kadrosu 26 kişiden oluşmaktadır. Hakan ve Serkan kamp kadrosuna dahil edilmemiştir. Ayrıca yine altyapıdan Bayram sağlık sorunlarından dolayı alınmamıştır. Yapılan tetkiklerde doktorların vereceği olumlu raporlardan sonra oda kadroya dahil edilecektir. Kartepe kampı bizim için daha da önemli olacağı kesin çünkü orada antrenman temposu daha da yüksek olacak ayrıca 7 Ağustosta Karagümrükspor, 9 Ağustosta Aydınspor, 12 Ağustosta Kırklarelispor ve 16 Ağustosta Samsunspor ile hazırlık maçları yaparak eksik yönlerimizi göreceğiz. Şuanda düşüncemiz en fazla 2 futbolcu transferi yaparak nihai kadroyu şekillendirmek istiyoruz. Bulunduğumuz şartlar dahilinde iyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyoruz. Tarsus idman yurdu kesinlikle ligde ağırlığını koyarak şehrimizi başarıyla en iyi şekilde temsil edeceğimizden kuşkumuz yoktur.
     Akdağcık, Kartepe kampının 18 Ağustosta sona ereceğini bildirdi.
    
     Muhabir:Ahmet Can Erdoğan
     Yayıncı: Süleyman Tıraş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER