Spor Toto 3. Lig 2. Grup

Spor Toto 3. Lig 2. Grup -Derince Belediyespor Teknik Direktörü Kurt: -Ligin ilk haftasında alınan galibiyet takımın öz güven kazanması açısından çok önemliydi


KOCAELİ (A.A) - Spor Toto 3. Lig 2. Gruptaki ilk maçında Trabzon Kanuni Futbol Kulübünü 4-0 mağlup eden Derince Belediyesporun teknik direktörü Fadıl Kurt, ligin ilk haftasında alınan galibiyetin takımın öz güveni açısından çok önemli olduğunu belirtti.
     Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada Kurt, 4-0lık galibiyetle lige iyi bir başlangıç yaptıklarını ifade ederek, farklı bir skorla alınan galibiyetin kendilerine moral verdiğini kaydetti.
     Sezonun ilk maçından galibiyetle ayrılmanın çok önemli olduğuna işaret eden Kurt, rakiplerine göre üstün bir oyun sergilediklerini bildirdi.
     Futbolculara sahada sergiledikleri mücadeleden dolayı teşekkür eden Kurt, şunları belirtti:
     Ligin ilk haftasında alınan galibiyet takımın öz güven kazanması açısından çok önemliydi. Sezona iyi bir başlangıç yaptık ama önemli olan gerisini getirmek. Ligin ilk maçlarında bu tür sonuçlar doğaldır. Takımlar henüz birbirlerini tanımamakta. Bu farklı galibiyet, bizim için moral olmanın dışında, ekstra bir kazanç sağlamıştır ama ayaklarımızı yere sağlam basmalıyız. Çok zorlu bir grupta tecrübesiz bir takımız.
     Bu tecrübesizliğimizi de çok çalışarak kapatacağız. Birkaç hafta sonra ligdeki hedeflerimiz konusunda daha sağlıklı bir yol haritası çizebiliriz. Stadın içindeki kadar stadın dışında seyircimiz vardı. Bu seyircilerin de zamanla takım başarılı oldukça stada girip takıma destek vereceğini düşünüyoruz.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Spor Toto 3. Lig 2. Grup Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER