Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig -Sivas Dört Eylül Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına başladı


SİVAS (A.A) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Sivas Dört Eylül Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.
     Antrenör İlhami Başköy yönetiminde 4 Eylül Stadında gerçekleşen ilk idmanda, futbolcular Cooper Testine tabi tutuldu. Futbolcuların kondisyonlarını ölçmek amacıyla yapılan testte, oyuncuların 12 dakikada ne kadar mesafe koşabildiği belirlendi.
     Yeni transferlerin de katıldığı idmanı izleyen kulüp başkanı Ahmet Polat, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 11 oyuncu transfer ettiklerini bildirdi.
     Geçen sezonki kadrodan 14 oyuncuyla yollarının ayrıldığını belirten Polat, Bu oyuncuların yerine gerçekten iyi transferler yaptık. Fikstür belli olduktan sonra maçlarımıza en iyi şekilde hazırlanacağız. Bu sene üst lige çıkmak istiyoruz. Altyapıdan ve Sivastaki amatör kulüplerden 6 gencimizi profesyonel yaparak A takımına taşıdık. Onların da ciddi şekilde katkıları olacak. Ben takımımıza başarılar diliyorum. İnşallah başarılı oluruz diye konuştu.
     Antrenör İlhami Başköy ise Yeni sezonun takımımıza, Sivasımıza, hayırlar ve başarılar getirmesini diliyorum. Şartlar revizyon yapmamızı gerektiriyordu. Hem gençleştirme hem revizyon yaptık. Bu revizyon içerisinde 3 yıldır yapılmayanı biz yaptık. Sivas amatör takımlarından ve altyapımızdan 6 genç oyuncuyu takımımıza kazandırdık. Ayrıca yapmış olduğumuz seçmelerle Malatyadan iki genç arkadaşımızı kadromuza kattık. Böylelikle 8 genç arkadaşımızı kadromuza katmış olduk dedi.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER