Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig -1. Grupta mücadele eden Tekirova Belediyespor, sahasında İstanbulspor AŞ ile 2-2 berabere kaldı


ANTALYA (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Tekirova Belediyespor, sahasında İstanbulspor AŞ ile 2-2 berabere kaldı.
     Tekirova Dr. Fehmi Öncel Stadındaki müsabakada İstanbulspor AŞ, 30. dakikada Alinin attığı golle 1-0 öne geçti. Tekirova Belediyespor, 40. dakikada Mustafanın attığı golle beraberliği sağladı. Maçın ilk yarısı 1-1 sona erdi.
     Maçın ikinci yarısında 75. dakikada Ali, penaltıdan attığı golle kendisi ve takımının ikinci golünü kaydetti ve takımını 2-1 öne geçirdi. 90+3. dakikada Tekirova Belediyespordan Mustafa da kendisinin ve takımının ikinci golünü attı. Başka gol almayınca maç, 2-2 berabere tamamlandı.
     Böylece Tekirova Belediyespor, puanını 10a çıkarttı.
     Tekirova Belediyespor antrenörü Gürkan Ferhatoğlu, önce Türkiye Kupası, ardından zorlu Diyarbakır deplasmanında bocalama sürecine girdiklerini belirterek, bu nedenle aldıkları 1 puanın çok anlamlı olduğunu söyledi.
     Tekirova Belediyespor Onursal Başkanı Yusuf Üras ise lig lideri ile yaptıkları ve yenildikleri maç sonrası en azından 1 puanın moral olduğunu ifade ederek, Hedefimiz belli, her maçı kazanmak istiyoruz. Bugün buradan puan alan futbolcularımızı ve bizleri yalnız bırakmayan taraftarımızı kutluyorum dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER