Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig -Darıca Gençlerbirliği teknik direktörü Kaya: Sezon sonunda ligi lider olarak bitirmek tek hedefimiz


KOCAELİ (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grupta 24 puanla lider durumda olan Darıca Gençlerbirliğinin teknik direktörü Mehmet Kaya, Sezon sonunda ligi lider olarak bitirmek tek hedefimiz dedi.
     Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligdeki konumlarının önemli olduğunu ancak, asıl önemli olanın sezonu lider olarak bitirmek olduğunu söyledi.
     Kaya, hafta sonu zorlu Sancaktepe Belediyespor deplasmanına gideceklerini anlatarak, Her hafta emin adımlarla geldiğimiz bu yeri muhafaza edip kupada da bir tur daha ileriye gitmek istiyoruz diye konuştu.
     Mehmet Kaya, şöyle konuştu:
     Grubumuzda en fazla gol atan takım olmamız nedeniyle rakiplerimiz bundan sonra daha ciddi önlemler alacak ve kapanacaklardır. Bu işimizi daha da zorlayacak. Önümüzde uzun bir maraton var. Emin adımlarla bir üst lige doğru ilerliyoruz. Sezon sonunda ligi lider olarak bitirmek tek hedefimiz.
     Ligin yanı sıra Ziraat Türkiye Kupasında da başarılı olmayı amaçladıklarını dile getiren Kaya, Ziraat Türkiye Kupası 3. Turunda 1 Kasım Perşembe günü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacaklarını hatırlattı.
     Kaya, Gaziantep Büyükşehir Belediyesporu da yenerek turu geçmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Cüneyt Türesin / Tahir Turan Eroğlu
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER