Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig -Adıyamanspor Kulübü Başkanı Bozdoğan: -Bu saatten sonra kalmam Adıyamanspora zarar verir, kesinlikle aday değilim


ADIYAMAN (A.A) - Spor Toto 3. Lig takımlarından Adıyamansporun Kulüp Başkanı Növfel Bozdoğan, 4 Kasımda yapılacak kongrede aday olmayacağını açıkladı.
     Bozdoğan, Adıyamanspor Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, 25 yıldır kulüp başkanlığı yaptığını belirterek, çok yorulduğunu ve yıprandığını dile getirdi.
     Yönetim kurulunun aldığı kongre kararının Adıyamanlıları heyecanlandırdığını ifade eden Bozdoğan, İnanıyorum ki Adıyamanspor, kongre sonrası yapılacak yönetim değişikliğinde kurum ve kuruluşlar tarafından desteklenerek tekrar Adıyamanlıların özlediği yerlere gelecektir dedi.
     Daha önceki kongrelerde ciddi listeler oluşturulmadığı için başkanlığa aday olduğunu kaydeden Bozdoğan, şöyle konuştu:
     Birçok defa kongre kararı aldım. Ciddi anlamda bir liste çıkmadı. Bu nedenle de Adıyamanspor sahipsiz kalmasın diye görevimizi hep sürdürdük. Ama yapılacak kongrede değerli insanların bu göreve talip olduklarını duyduk. Hakikaten ben de yoruldum ve eski heyecanım kalmadı. Bu saatten sonra benim kalmam Adıyamanspora zarar verir, kesinlikle aday değilim. Kesin kararlıyım. Şimdiden görev alacak arkadaşlara başarılar diliyorum.
    
     Muhabir: Mehmet Fatih Aslan / Orhan Çiçek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER