Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig -Arsinspor Genel Sekreteri Şahin: Bir mağlubiyetle her şey bitmez


TRABZON (A.A) - Arsinspor Genel Sekreteri Muamer Şahin, deplasmanda 1-0 kaybettikleri Maltepespor maçına ilişkin olarak, Bir mağlubiyetle her şey bitmez dedi.
     Şahin, son haftalardaki çıkışlarını Maltepespor karşısında sürdürmek istediklerini ancak bunu gerçekleştirememenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti.
     Rakipleriyle zorlu bir mücadele oynadıklarını belirten Şahin, Kadromuzda cezalarından dolayı yer alamayan 2 futbolcumuz vardı. Mutlak galibiyet hedefiyle çıktığımız karşılaşmada sahada dengeli bir oyun vardı. Fakat ilk yarının ortalarına doğru yediğimiz gole engel olamayınca yenik duruma düştük. Golden sonra rakibimize karşı baskılı futbol ortaya koymuş olsak da aradığımız golleri bir türlü bulamadık. Karşılaşmada geriye düşünce rakibimiz kapandı. Önce beraberlik golünü bulup ardından da öne geçecek golü bulmak istedik fakat başaramadık dedi.
     Sahadan mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını kaydederek, Bu maçı geride bıraktık. Bir an evvelde bu maçı unutup hafta sonu karşılaşacak olduğumuz Gümüşhanespor maçına konsantre olmalıyız. Bir mağlubiyetle her şey bitmez. Alt sıralardan kurtulabilmemiz için daha çok galibiyetlere ihtiyacımız olacak. Çalışmalarımızı bu yönde sürdüreceğiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta / Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER