STSO ihtiyaç sahibi öğrencilere

STSO ihtiyaç sahibi öğrencilere kaban ve ayakkabı yardımı yaptı


SİVAS (A.A) - Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) ihtiyaç sahibi öğrencilere, kaban ve ayakkabı yardımı yaptı.
     STSO Başkanı Osman Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, ihtiyaç sahibi öğrencilere kış öncesinde yardımda bulunarak, eğitimlerine destek vermeyi hedeflediklerini bildirdi.
     Milli Eğitim Müdürlüğünce merkez ve ilçelerdeki ilköğretim okullarında tespit edilen 600 öğrenciye kaban ve ayakkabı yardımında bulunduklarını belirten Yıldırım, 40 bin lira tutarındaki yardımın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve STSOnun destekleriyle gerçekleştiğini ifade etti.
     Yardımların dağıtılmak üzere Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınarın da katılımıyla okul müdürlerine teslim edildiğini açıklayan Yıldırım, Her sene yaptığımız eğitim yardımlarını bu yıl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle ortak tespit ettiğimiz okullarda gerçekleştirdik. İhtiyaç sahibi 600 öğrenciye kaban ve ayakkabı yardımında bulunarak, eğitimlerine destek olmayı hedefledik. Soğuk kış aylarında çocuklarımızın üşümemesini istiyoruz. Yardımlarımız devam edecektir ifadelerini kullandı.
     Yıldırım, şehit ve gazi çocuklarıyla ilk 5 bine girerek Cumhuriyet Üniversitesini tercih eden öğrencilere de burs verdiklerini anımsattı.
     Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar da, yardımlardan dolayı teşekkür etti.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber STSO ihtiyaç sahibi öğrencilere Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER