STSO seçimlerine doğru

STSO seçimlerine doğru -STSO Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım: -"Üyelerimiz, kendi grubunu en iyi şekilde temsil edecek adaylarını seçip meclise göndereceklerdir"


SİVAS (A.A) - Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, hafta sonu yapılacak STSOda başkanlık seçimi için üyelerin kendilerini en iyi şekilde temsil edecek adayı seçip meclise göndereceklerini söyledi.
     Yıldırım, oda başkanlığı seçimleri öncesi düzenlediği basın toplantısında, yapılan çalışmaları değerlendirdi. Başkanlığı süresince hiç bir ayrım yapmadan her sesi farklı bir heyecanla dinlediklerini belirten Yıldırım, kendisine emanet edilen makamın hizmet aracı olduğunu bilerek çalıştığını ve üyelerin görevinin tüccarın ve sanayicinin problemlerine çözüm üretmek olduğunu aktardı.
     Gelişmiş bir Sivas için 12 yıldır görüş bildirdiklerini ve çalışmalar yaptıklarını dile getiren Yıldırım, "Gönüllerimizi ve aklımızı farklı seslere ve farklı gönüllere açtık, Sivasın bütün renklerini kucakladık" dedi.
     Yıldırım, daha sonra göreve geldiği günden bu yana yaptıkları çalışmaları anlattı ve Sivasın ihracatının arttığını belirtti.
     Oda başkanlığı seçimlerinin Sivasın gündemini yakından ilgilendirdiğini vurgulayan Yıldırım, "Seçimlerin Sivasın gündemini oluşturması odamızın başarılarıyla doğru orantılıdır. Üyelerimiz kendi grubunu en iyi şekilde temsil edecek adaylarını seçip meclise göndereceklerdir" ifadesini kullandı.
     Bir soru üzerine Yıldırım, seçimlerde başkanlık için aday olup olmayacağına henüz karar vermediğini söyledi.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber STSO seçimlerine doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER