Su altı polisi kayıp çiftçiyi derede

Su altı polisi kayıp çiftçiyi derede aradı -Ceylanpınarda 3 günden bu yana haber alınamayan bir çiftçinin otomobiliyle dereye düşmüş olabileceği ihtimaline karşı arama yapıldı


ŞANLIURFA (A.A) - Ceylanpınarda 3 günden bu yana kendisinden haber alınamayan bir çiftçinin otomobiliyle dereye düşmüş olabileceği ihtimaline karşı arama yapıldı.
     Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı bir köyde çiftçilikle uğraşan ve 3 gün önce evden ayrılan Sinan Ağandan (45) haber alamayan ailesi, kendi imkanlarıyla yaptığı aramanın sonuçsuz kalması üzerine bugün jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu.
     Bunun üzerine yapılan aramada Ağanın, 3 gün önce Ceylanpınar Tarım İşletme Müdürlüğünün Beyazkule tesisleri yakınlarında koyunlarını otlatan çobanlara yemek bıraktığı belirlendi. Çobanlarla yapılan görüşmenin ardından aracın birkaç günden bu yana etkili olan yağış nedeniyle aynı güzergahtaki Habur Deresine devrilmiş olma ihtimaline karşı çalışma başlatılmasına karar verildi.
     Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünden gönderilen su altı polisinin, derede gün boyunca yaptığı aramada kayıp Ağana ya da aracına rastlanmadı.
     Havanın kararması nedeniyle ara verilen çalışmaya daha sonra devam edileceği belirtildi.
    
     Muhabir: Sait Aydın / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Su altı polisi kayıp çiftçiyi derede Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER