SÜ Mesleki Eğitim Fakültesi mezuniyet töreni

SÜ Mesleki Eğitim Fakültesi mezuniyet töreni -Bu yıl 850 öğrencinin mezun olduğu fakültenin, 98 mezun veren El Sanatları Bölümünün tek erkek mezunu Yıldıray Özyurt oldu


KONYA (A.A) - Selçuk Üniversitesi (SÜ) Mesleki Eğitim Fakültesi, 2011-2012 eğitim-öğretim yılı mezunlarına, Süleyman Demirel Kültür Merkezinde düzenlenen törenle diplomaları verildi.
     Bu yıl 3 bölümde eğitim gören 850 öğrencinin mezun olduğu fakültenin 98 mezun veren El Sanatları Bölümünün tek erkek mezunu Yıldıray Özyurt oldu.
     Törenin açılış konuşmasını, mezun olan arkadaşları adına El Sanatları Bölümü öğrencisi İmren Fırat yaptı.
     El Sanatları Bölümünün tek erkek mezunu olan Yıldıray Özyurt da birçok kişinin el sanatlarını kadınlara yönelik bir meslek olarak düşündüğünü söyledi.
     Mezun olan 98 kişi arasında tek erkek olmasının kendisi için özel bir anlam taşıdığını dile getiren Özyurt, şunları kaydetti:
     El sanatlarını seviyorum ve bundan sonraki yaşamımda öğrencilerimi de en iyi şekilde yetiştirmek istiyorum. Birçok kişi el sanatlarının kadınlara yönelik bir meslek olduğunu düşünüyor ancak ben bu görüşe katılmıyorum. Sınıfın en başarılı öğrencilerinden biriydim. Örneğin kız öğrencilerin bile son derece zorlandığı Örgü Teknikleri dersinden 98 puanla geçmeyi başardım, 4 yıl boyunca tek erkek olarak eğitimimi sürdürmek zor oldu ancak her şeye rağmen mutluyum. El Sanatları Bölümünü düşünen erkek arkadaşlarıma da tavsiye ederim.
     El Sanatları Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Meral Akan ise mezun olan öğrencilere meslek hayatlarında başarılar diledi.
     Akan, Bu heyecanı meslek hayatınızda da kaybetmemenizi diliyorum. Hedefleri peşinde ilerleyen insanlar olduğunuzu görmek bizi her zaman onurlandıracaktır. Sizlerle gurur duyuyorum dedi.
     Konuşmaların ardından Mesleki Eğitim Fakültesinden mezun olan 850 öğrenci, diplomalarını öğretim üyelerinin elinden aldı.
    
     Muhabir: İbrahim Yozoğlu
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber SÜ Mesleki Eğitim Fakültesi mezuniyet töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER