Sulama havuzuna düşen çocuk boğuldu

Sulama havuzuna düşen çocuk boğuldu -Kumlucada sera sulamada kullanılan havuza düşen 5 yaşındaki çocuk, hayatını kaybetti


ANTALYA (A.A) - Kumlucada sera sulamada kullanılan havuza düşen 5 yaşındaki çocuk, boğuldu.
     AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Temel Eğitim Mahallesi Zeytin Sokakta ikamet eden Hasan Ordulu, evin önünde oynayan torunu 5 yaşındaki Hasan Orduluyu göremeyince çevrede aramaya başladı.
     Komşularına soran ve çevreyi araştıran dede Hasan Ordulu ve amca İsmail, bir süre sonra çocuğun evlerine yaklaşık 50 metre uzaklıktaki sulama havuzunda olduğunu fark etti. Amcası İsmail Ordulu tarafından havuzdan çıkarılan küçük çocuğa ilk müdahale yakınları tarafından yapıldı.
     Daha sonra olay yerine gelen 12 Acil Servis ekipleri de çocuğa bir süre müdahalede bulundu. Ambulansla Kumluca Devlet Hastanesine götürülen Hasan Ordulu, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
     Anne ve babası ayrı yaşayan küçük Hasanın babasıyla birlikte dedesinin yanında kaldığı bildirildi. Olayı duyarak hastaneye gelen çocuğun yakınları, sinir krizi geçirdi.
     Olay yerinde yapılan incelemede, küçük çocuğun sera sulamada kullanılan havuzda ucuna ip ve olta şeklinde demir bağladığı tahta parçasıyla oyun oynadığı belirlendi.
     Küçük Hasanın cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Sulama havuzuna düşen çocuk boğuldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER