Sultandağından kısa kısa

Sultandağından kısa kısa -"Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Sultandağı ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında "Hazreti Peygamber ve İnsan Onuru" konulu konferans verildi.
     Sultandağı Müftülüğü tarafından Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen konferansta konuşan Afyonkarahisar Müftü Yardımcısı Galip Kolcu, Allahın, insanı kainattaki varlıklardan üstün ve kıymetli yarattığını söyledi.
     Kolcu, bu kıymetli varlığın işe yaraması ve niçin yaratıldığını bilmesi gerektiğini belirterek, bunu sağlayacak olanın ise Allahın elçileri olduğunu ifade etti.
     İnsanın onurlu ve şerefli bir varlık olduğunu anlatan Kolcu, ölünceye kadar onurunu koruyarak yaşamanın önemli olduğunu anlattı.
     Daha sonra, Sultandağı Müftüsü Ramazan Sancak, Sultandağı Belediye Başkanı Osman Acara plaket takdim etti.
    
     -Sultandağında kitap okuma yarışması
    
     (Fotoğraflı)
    
     Sultandağı Milli Eğitim Müdürlüğünce "Sultandağı Okuyor" adlı kitap okuma yarışması düzenlendi.
     Öğrenci velileri, kamu çalışanları ve öğrenciler arasında düzenlenen kitap okuma yarışmasında, 15 temel eser okundu. 25 kişinin katıldığı yarışmada, Yeşilçiftlik İlkokulundan Rabia Gönen birinci oldu. Melisa Gaznevi ve Beyza Karakoç ikinciliği paylaşırken Sultandağı Lisesinden Musa Baş ise üçüncülüğü elde etti.
     Kamu çalışanlarından Sultandağı Sağlık Meslek Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Sacide Aytaç da birinci sırada yer aldı.
     Dereceye girenlere ödüllerini, Sultandağı Belediye Başkanı Osman Acar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kadir Çavdar, 75. Yıl İlkokulu Müdürü Mustafa Doğan ile Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veli Keskin verdi.
    
     Muhabir: Sinan Kutlar / Ali Kemal Akan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Sultandağından kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER