Suluovada Fedakarlık sahnelendi

Suluovada Fedakarlık sahnelendi


AMASYA (A.A) - Suluova Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince (SUYADDER) düzenlenen programda Fedakarlık isimli tiyatro oyunu sahnelendi.
     Bir öğrenci yurdunda yaşanan sıkıntılar karşısında idareci ve personelin fedakarlığını ve eğitim mücadelesini konu alan oyunu izleyen Kaymakam Harun Sarıfakıoğulları, ilçe halkının sosyal hayatına yönelik yapılan faaliyetlerin önemli olduğunu söyledi.
     Sahnelenen oyunu oldukça beğendiğini belirterek oyuncuları tebrik eden Sarıfakıoğulları, Tiyatrocu arkadaşlarımız bugün aramızda çok güzel sevgi ve gönül coşkusu oluşturarak bizleri hem düşündürdüler hem de gülümsettiler. Oyunda sergilendiği gibi birbirimizi daha iyi anlar, birbirimize hürmet gösterir, hoşgörü ve fedakarlıklarda bulunursak, eminim ülke ve insanları olarak çok daha güçlü oluruz dedi.
     İstanbul Dünya Sahnesi oyuncularının sergilediği iki perdelik tiyatro oyununun derneğin kültür faaliyetleri kapsamında düzenlendiğini belirten SUYADDER Başkanı Seyfi Güler, 2005 yılında kurulan derneğimiz kültür ve hayır işlerinde faaliyet göstermekte. Düzenlenen kermes ve bağışlardan elde edilen gelirlerle yüzlerce ihtiyaç sahibi öğrenciye eğitim vermekteyiz diye konuştu.
     Suluova Ticaret Meslek Lisesi salonunda düzenlenen tiyatro gösterisine, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Yusuf Avcı, İlçe Emniyet Müdürü Mevlüt Akkaya, Ticaret Odası Başkanı Turgut Aksu, çeşitli kurum ve kuruluş temsilcileriyle çok sayıda davetli katıldı.
    
     Muhabir: Murat Arslan
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Suluovada Fedakarlık sahnelendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER